Etiket Sonuçları: proje

Şbt

Meslek liselerinin ürünlerini sergilemeleri ve toplumda daha fazla ilgi görmesi hedeflenmektedir. Çağımızın kanayan yarası olan meslek liseleri her geçen gün itibarını ve meslek kalitesini kaybetmektedir. Sanayi ve okul işbirliği giderek azalmakta ve okullarımız teknolojinin gerisinde kalmaktadır. Tüm bu sorunları çözmek için meslek lisesi öğretmenleri bir araya gelerek bizim yaptığımız ve okullarda yapacağımız özgün tasarımları sergileyecek ve toplumun büyük çoğunluğu meslek liselerinin ürünlerini görebilecek.

Romanya, İspanya,Polonya,Portekiz,Sırbistan,Ukrayna,Bulgaristan ülkerinden 15, Türkiye'den özellikle 7 bölgeden seçilmiş 10 Meslek Lisesiyle yürüttüğümüz projemize Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Seda COŞKUN ELİKÜÇÜK danışmanlık yapmaktadır. Kendisine ve öğrencilerimize projelerinde başarılar dileriz.

Şbt

Ben ben olduğumda " adlı projemiz, öğrencilerimizin küreselleşen dünyada,değerlerini daha iyi öğrenerek içselleştirmesi ve sosyal hayatını bu değerlere göre geliştirmesini hedeflemektedir.

Refik Arslan Fen Lisesi, Milli Egemenlik Anadolu Lisesi, Alucra Hacı Osman Erilli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cedide Abalıoğlu Anadolu İmamhatip Lisesi,Burhanettin Yıldız MTAL, Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi ortaklığındas gerçekleşen projemize Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Seda COŞKUN ELİKÜÇÜK danışmanlık yapmaktadır. Kendisine ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Mesleki eğitimde yıllardan beri dile getirilen kronik sorunlar birer birer çözülmeye başladı. Bu kapsamda en son "Mesleki Eğitimde 1.000 Okul" projesi hayata geçirildi. Okulumuz olarak  proje planlamalarına başlamış olup, süreç içinde yaptıklarımızı sayfamızda sizlerle paylaşacağız. Bu konuda çalışan idarecilerimizin,öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin çalışmalarının ve başarılarının devamını dileriz.

Mrt

2204 A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri  Yarışması kapsamında okulumuzda yer alan Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojileri, Motorlu Araçlar Teknolojileri, Metal Teknolojileri, Tesisat ve İklimlendirme Teknolojileri, Mobilya Tasarım Alanlarından her alanımızdan iki proje olmak üzere toplam 12 araştırma projesiyle başvurumuzu tamamladık.

Şbt

Kuruculuğunu okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Seda COŞKUN ELİKÜÇÜK'ün yaptığı Endless Energy adlı eTwinning projesinde İtalyan ortağımızın yanı sıra Aydın, Ordu, Hakkari, İstanbul İllerimizden ortağımız bulunmaktadır. Ortaklarımız ile birlikte çalışmalarımız salgın dönemi zor şartlarına rağmen uzaktan eğitim yoluyla devam etmektedir. Proje çalışmalarında öğretmenimiz ve koordinesinde olan proje öğrenci grubumuza ve ortaklarımıza başarılar dileriz.