Etiket Sonuçları: meslek lisesi

Mrt

Mesleki eğitimde yıllardan beri dile getirilen kronik sorunlar birer birer çözülmeye başladı. Bu kapsamda en son "Mesleki Eğitimde 1.000 Okul" projesi hayata geçirildi. Okulumuz olarak  proje planlamalarına başlamış olup, süreç içinde yaptıklarımızı sayfamızda sizlerle paylaşacağız. Bu konuda çalışan idarecilerimizin,öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin çalışmalarının ve başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Seda COŞKUN ELİKÜÇÜK koordinesinde olan Meslek Lisesi Memleket Lisesi adlı eTwinning projesinde 10 öğrencimizle birlikte Ağrı, Bursa, Mersin, İstanbul, Samsun, Ordu, Konya, Ankara(2Ortak) İllerinden olmak üzere ortaklarımız ile çalışmaktayız. Ortaklarımız ile birlikte çalışmalarımız salgın dönemi zor şartlarına rağmen uzaktan eğitim yoluyla devam etmektedir. Proje çalışmalarında öğretmenimiz ve koordinesinde olan proje öğrenci grubumuza ve ortaklarımıza başarılar dileriz.